Veikbordistam Sideram atkārtota uzvara (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 2008. gada 19.jūlijā, Jūrmalā, Majoros, kuģīša “Jūrmala” piestātnē norisinājās LMT Latvijas veikborda čempionāta otrais posms, kurā atkārtoti uzvaras laurus vīriešu konkurencē plūca Jānis Siders. Tādējādi 2007.gada Latvijas veikborda čempions J.Siders ir uzvarējis jau divos no trim čempionāta posmiem un ir nostiprinājis savas izredzes iegūt arī šā gada čempiona titulu veikbordā.

Vīriešu konkurencē attiecīgi otrajā un trešajā vietā ierindojās Jurģis Kmins un Staņislavs Korotkovs.

Ļoti sīva cīņa izvērtās junioru grupās, kurās startē dalībnieki līdz 18 gadu vecumam. Junioriem zēniem uzvaru izcīnīja Miķelis Apinis, otro vietu ieguva Didzis Gailītis, bet trešo pirmā posma uzvarētājs Jānis Krūmiņš. Savukārt junioru meiteņu grupā līdz 18 gadiem pirmo vietu sīvā konkurencē izcīnīja Kristīne Bezbaile, otro vietu Lauma Ildena, bet pirmā posma uzvarētāja Maija Kučinska ierindojās trešajā vietā.

Bērnu grupā līdz 14 gadiem meitenēm pirmo vietu ieguva Katrīna Krūze, otro Patrīcija Anna Alsiņa, bet trešo Marta Paula Balode. Šajā pašā grupā zēniem uzvarēja Ritvars Pinka, otrais palika Artūrs Krūze, bet trešais - Kristaps Jānis Beinerts.

Sieviešu grupā pirmajā vietā ar 108 punktiem ierindojās Inese Krūze.

Čempionāta 2.posma kulminācija bija pasaules junioru čempiona veikbordā beļģa Kventina Delefortri (Quentin Delefortrie) sniegtie paraugdemonstrējumi, kas tika pavadīti ar skaļām skatītāju apbrīnas gavilēm un ovācijām. K.Delefortri bija arī LMT Latvijas čempionāta veikbordā 2.posma galvenais tiesnesis.

Kopumā sacensībās piedalījās 33 dalībnieki – gan Latvijas veikborda klubu un skolu pārstāvji, gan individuālie braucēji. Divi laivā sēdošie tiesneši vērtēja dalībnieka izpildītos trikus, to sarežģītību, amplitūdu un stilu distancē starp bojām. Pilnu sacensību dalībnieku sarakstu un rezultātus varēs apskatīt veikborda portālā www.wake.lv.

Balvas sacensību uzvarētājiem nodrošināja vasarīgi krāsainie un stilīgie Protest apģērbi no Sportland veikaliem un LMT, par enerģisku gaisotni un mūziku visa pasākuma laikā rūpējās enerģijas dzēriens Red Bull.

Latvijas veikborda čempionāta ģenerālsponsors – Latvijas Mobilais Telefons, sponsori: NOKIA, SONY Alpha digitālās spoguļkameras, Ramirent, čempionāta oficiālā laiva MALIBU, ko nodrošina ūdens sporta veikals SDK, Rīgā, Brīvības iela 357. Par veikborda norisēm sezonas garumā informē draudzīgais portāls www.draugiem.lv.

Šis bija otrais no trim šajā sezonā paredzētajiem veikborda čempionāta posmiem. Pirmais norisinājās š.g. 14.jūnijā Ādažos veikborda klubā „Promobius”, bet noslēdzošais posms notiks š.g. 16.augustā Rīgas Svētku ietvaros, Rīgā, Mazajā Daugavā.

Savukārt nozīmīgākās sezonas sacensības – starptautisks veikborda šovs Riga Wakeboard Cup’08 notiks 2. augustā, Rīgā, Mazā Daugavā, kurā piedalīsies labākie veikbordisti no 9 Eiropas valstīm.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu