100 baltas dvēseles "Ziemā" (audio) (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Muzikālā apvienība "100 baltas dvēseles" klausītājiem piedāvā noklausīties kompozīciju "Ziemā", kas ir pirmais radio un interneta singls no drīzumā gaidāmā debijas ieraksta "Jūtīgs un atdalīts".

Audio:

Klāt ir pavasaris. Dun pirmais pērkons. Vasaras gaidas lēnām pārvēršas pārliecībā un nepatika pret tumšo, auksto un slapjo tiek ieslēgta skapī kopā ar fufaiku un vaļinkiem. Bet nebūs ilgi, līdz gribēsies līdz galam pagriezt gaisa kondicionētāja pogu bankas vēl neatņemtajā auto. Roka kabatā tvers pēc pēdējiem santīmiem saldējuma skatloga priekšā. Aiz sviedriem klātās un saulē apdegušās pieres šaudīsies atmiņas par īsajām, reti, bet saulainajām un īsti dzestrajām dienām, kas jau būs aiz muguras. Un pietrūks. Pietrūks ziemas.

Singls "Ziemā" ir viena no divpadsmit kompozīcijām, kas iekļautas drīzumā gaidāmajā apvienības "100 baltas dvēseles" debijas albumā "Jūtīgs un atdalīts". Dziesmā izmantoti vārdi no dzejnieka Jāņa Petera tāda paša nosaukuma dzejoļa krājumā "Dzejnieka mīlas vārdi". Albumu izdošanai gatavo neatkarīgā ierakstu izdevniecībā “SKYR”.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu