Kopumā lidostā "Rīga" šodien atcelti 34 reisi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Biezās miglas dēļ šodien lidostā "Rīga" tika atcelti 17 izlidojošie un 17 ielidojošie reisi, pastāstīja lidotas "Rīga" preses pārstāve Sarmīte Bunka-Briljonka.

Izlidošana vai ielidošana šodien kavējusies vairākiem desmitiem reisu.

Patlaban gan situācija lidostā ir normalizējusies un lidojumi notiek, kā arī Rīgā atgriežas lidmašīnas, kas dienas pirmajā pusē tika novirzītas uz citām lidostām.

Bunka-Briljonka atzina, ka lidostai šodienas biezā migla būs radījusi zaudējumus negūto ieņēmumu dēļ, taču precīzs zaudējumu apjoms vēl neesot rēķināts, jo patlaban galvenā prioritāte ir nodrošināt ienākošo un izejošo reisu apkalpošanu.

Lidostas rīcībā esošā informācija liecina, ka redzamība atkal varētu pasliktināties šovakar ap plkst.22, tāpēc pasažieri tiek aicināti pirms došanās uz lidostu sazināties ar aviokompāniju, kā arī sekot līdzi informācijai lidostas mājaslapā "www.riga-airport.com" vai zvanot uzziņu dienestam pa tālruņa numuru 1187.

Saskaņā ar aktuālo informāciju lidostas "Rīga" mājaslapā šovakar no plkst.21.30 līdz plkst.1.50 Rīgā jāielido vēl 17 reisiem, bet izlidošana gaidāma četriem reisiem.

Skatīt pievienoto video.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu