"Draugiem.lv" interneta televīzija saņēmusi retranslācijas atļauju

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Visticamāk, sākotnēji "Draugiem.lv" interneta televīzijas "Draugiem TV" saturs būs pieejams tikai reģistrētiem lietotājiem, taču vēlāk to paredzēts piedāvāt arī plašākai auditorijai, pavēstīja projekta pārstāvis Arvils Kupris.

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) trešdien sēdē nolēma jaunajai interneta televīzijai "Draugiem TV" izsniegt retranslācijas atļauju, informēja padomes pārstāve Sanita Blomniece.

NEPLP pārstāve norādīja, ka jaunajā interneta televīzijā paredzēts pārraidīt dažādus raidījumus no Latvijas un ārvalstu medijiem. "Draugiem TV" skatītājiem retlansēs pārraides no Latvijas Televīzijas (LTV) 1. un 7.programmas, LNT, "BBC World", "Travel Chanel", "Fashion TV" un citiem medijiem.

Kupris arī pastāstīja, ka pagaidām nav zināms precīzs datums, kad jaunā interneta televīzija varētu sākt darboties, jo vēl jāveic vairāki darbi, lai skatītājiem varētu piedāvāt pēc iespējas labāku medija saturu. Tomēr plānots, ka jaunā televīzija skatītājiem būs pieejama šā gada laikā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu