Jaunie īpašnieki ar apsardzi pārņem "Ala Hostel" ēku

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Vecrīgā viesnīcas "Ala Hostel" ēku pārņem jaunie tās īpašnieki kopā ar apsardzes darbiniekiem.

Divus gadus nespēj rast risinājumu

Kā pastāstīja jauno īpašnieku SIA "Relication" pārstāvis Uldis Papāns, "Ala Hostel" ēka tika iegādāta 2009.gadā izsolē. Divu gadu laikā jaunie īpašnieki ar vecajiem nav spējuši rast risinājumu par tālāko sadarbību, jo vecie īpašnieki nepiekrita darījuma nosacījumiem un iesniedza prasību tiesā, kā rezultātā Augstākā tiesa nolēma par labu SIA "Relication", tādēļ šodien pie ēkas ieradušies aptuveni desmit apsardzes firmas darbinieki kopā ar tiesu izpildītāju un neļauj ēkā nevienam ieiet, lai netiktu bojātas mantas, kas atrodas iekšā.

Pie ēkas bija ieradušies Rīgas Pašvaldības policijas pārstāvji, kuri noskaidroja situāciju, uzrakstīja aktu par faktu un devās projām.

Tiesības pārņemt

"Ja 15 dienu laikā mums neizdosies vienoties ar vecajiem īpašniekiem, mums būs tiesības šo ēku pārņemt pilnībā, taču patlaban vien sargājam to, lai tur esošās mantas, piemēram, datori, flīzes un citas lietas netiktu iznestas ārā. Jaunajiem īpašniekiem ir panākta vienošanās, ka klienti tiks pārvietoti uz citām naktsmītnēm. Ja kāds no klientiem vēlēsies ieiet ēkā un paņemt savas mantas, tad mēs to ļausim tikai pēc tam, ja viņi pierādīs, ka tās ir viņu, un tas notiks tikai mūsu pārstāvju pavadībā," sacīja jauno īpašnieku pārstāvis.

Foto: Mobilais reportieris
Foto: Mobilais reportieris

Skatīt pievienoto video.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu