Žaneta Jaunzeme–Grende pamet darbu LTRK

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Biedrības „Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera” (LTRK) pašreizējās valdes pilnvaras beidzas 31.martā. LTRK valdes priekšsēdētāja Žaneta Jaunzeme-Grende ir nolēmusi darba attiecības ar LTRK nākamajā valdes sasaukumā neturpināt, Financenet informēja LTRK.

"Pabeidzot šo trīs gadu posmu, esmu lepna par padarīto! Šajā periodā ir bijušas daudzas lielas un mazas uzvaras: iesaistot vairākus tūkstošus Latvijas uzņēmēju, tika radīts „Uzņēmēju plāns” un puse no mūsu ieteikumiem tiek realizēti; deviņas aktīvi strādājošas LTRK Kompetenču padomes, kurās demokrātiskā ceļā biedri nonāk pie kopīgiem viedokļiem; Reformu vadības grupa – platforma augstākajā līmenī kvalitatīvam nevalstisko organizāciju dialogam ar valdību; Mikrouzņēmumu atbalsta programma – reāla strukturālā reforma Latvijas ekonomikā; un vēl lieli un arī mazāki sasniegumi, kuri uzlabo uzņēmējdarbības vidi Latvijā," norāda Jaunzeme-Grende.

"Es redzu un ticu, ka LTRK iesāktais ceļš ir inovatīvs, mērķtiecīgs, demokrātisks, drosmīgs un virza Latviju uz veselīgu uzņēmējdarbības vidi, bet iesāktais ceļš vēl ejams. Ik dienu esmu uzteikusi un atbalstījusi katra unikālo potenciālu un vēlos dot iespēju citiem, kuriem ir talants turpināt iesākto un piesaistīt LTRK vēlamos 10% no visiem Latvijas uzņēmējiem. Tāpēc jaunu darba līgumu ar LTRK neslēgšu," paudusi Jaunzeme-Grende.

Jaunu organizācijas valdi uz trim gadiem apstiprinās LTRK padome ārkārtas sēdē. Otrdien plānota LTRK biedru kopsapulce, kurā tiks ievēlēti divi jauni LTRK padomes locekļi. Uz divām vietām padomē ir pieteikušies 16 kandidāti

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu