"Arēnas Rīga" teritorijā būvēs hokeja halli un akustisko koncertzāli (27)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

AS "Rietumu banka", izvērtējot iespējamo "Arēnai Rīga" pieguļošās teritorijas attīstību, nolēmusi tuvāko divu līdz trīs gadu laikā šajā teritorijā uzbūvēt jaunu hokeja halli, akustisko koncertzāli, kā arī paplašināt stāvlaukumu, šodien preses konferencē pastāstīja bankas prezidents Aleksandrs Kaļinovskis.

Tuvāko mēnešu laikā taps jau konkrēts plāns, kurš tiks iesniegts saskaņošanai Rīgas domē.

Kaļinovskis pieļāva, ka skiču, maketu izstrāde un saskaņošana varētu ilgt no gada līdz pat pusotram un pēc tam sāktos celtniecība. Pagaidām nav zināms ne tas, kā šīs jaunās ēkas izskatīsies, ne kādas būs nepieciešamās investīcijas. Taču Kaļinovskis solīja, ka detalizētāka informācija būs pieejama jau pēc plāna izstrādes.

Atbildot uz jautājumu, cik lielas investīcijas ir plānotas, Kaļinovskis sacīja, ka tas būs vairāku miljonu projekts.

"Rietumu banka" izskata arī iespēju šajā teritorijā būvēt sporta un tūrisma preču tirdzniecības centru, taču vispirms tiks veikti darbi hokeja halles un akustiskās koncertzāles izveidei.

"Nozare.lv" jau ziņoja, ka "Rietumu banka" iecerējusi attīstīt "Arēnu Rīga" ne tikai kā labāko dažādu šovu, koncertu un sporta pasākumu norises vietu Baltijā, bet arī nodrošināt turpmāku kompleksa attīstību, tostarp arī tam pieguļošās teritorijas attīstību un nepieciešamo objektu būvniecību.

Komentāri (27)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu