Ieliek pamatakmeni biroju ēkai "Jupiter Centre"

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Noslēdzot nulles cikla būvniecību un sākot virszemes celtniecību, tiks ielikts pamatakmens mūsdienīgam biroju centram "Jupiter Centre", kas atradīsies jaunajā Rīgas biznesa darījumu centrā Skanstes ielā 7.

"Jupiter Centre" būs jauna, mūsdienīga un funkcionāla B klases biroju ēka, kas atradīsies Rīgas jaunajā darījumu centrā – Skanstes ielā. Biroju ēka ir paredzēti 14 virszemes stāvi un divlīmeņu pazemes autostāvvietas. Ēkas pirmajā stāvā biroja centra darbinieku un klientu ērtībām būs ēkas administrators, preses kiosks, bankas nodaļa, konferenču telpas, kā arī tiks ierīkotas telpas kafejnīcai. Biroju centra nomniekiem būs iespējas izmantot fitnesa zāli. No 2. līdz 14. stāvam ir paredzētas B klases biroju telpas.

"Mūsu 15 gadus ilgajā pieredzē esam būvējuši vairākas mūsdienīgas biroju ēkas, tomēr šīs celtnes nulles cikla realizācija bija tehnoloģiski sarežģīta un grūta - īpašs izaicinājums mums. Divi apakšzemes stāvi atrodas aptuveni 6 m zem gruntsūdens līmeņa, tos izbūvēt bija tehnoloģiski komplicēts uzdevums," norāda Būvfirmas RE&RE valdes priekšsēdētājs Ainārs Pauniņš. "Ceram arī, ka arhitektoniski ēka būs interesanta un pēc tās uzbūvēšanas padarīs krāšņu un pievilcīgu šā rajona biznesa vidi."

Jau šobrīd Skanstes ielas apkārtnē ir izvietotas vairāku banku centrālās ēkas un vērienīgi biznesa centri, kas ļauj spriest, ka nākotnē šis rajons kļūs par pievilcīgu biznesa vidi daudziem vietējiem uzņēmējiem un starptautiskām kompānijām.

Ēkas kopējā platība ~ 9000 m2, stāva platība – 530 m2, pieejamās platības – no 80 - 8000 m2, autostāvvietu skaits – 161.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu