Par LTRK prezidentu ievēl Andri Bērziņu

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien notika Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) biedru ārkārtas kopsapulce, kuras laikā par LTRK prezidentu ievēlēja Andri Bērziņu, a/s „SEB Unibanka” prezidenta padomnieku. Andris Bērziņs ievēlēts uz diviem gadiem ar tiesībām tikt pārvēlētam pēc šā termiņa beigām.

„Tā kā LTRK šobrīd apvieno vairāk nekā 1000 biedru no dažādām nozarēm, uzmanību veltīšu uzņēmēju interešu apzināšanai, lai, izmantojot savu pieredzi un zināšanas, veicinātu Latvijas uzņēmējdarbības vides sakārtošanu un sniegtu labumu katram uzņēmējam. Ne mazāk svarīga ir ekonomisko sakaru stiprināšana ar ārvalstīm, kam LTRK pievērsusi uzmanību jau iepriekš,” uzsver LTRK prezidents Andris Bērziņš.

Andris Bērziņš 1971. gadā ir beidzis Rīgas Politehniskā institūta Radiotehnikas fakultāti un 1988. gadā Latvijas Valsts universitāti rūpniecības plānošanas specialitātē. No 1993. līdz 2004. gadam strādājis par a/s «Latvijas Unibanka» prezidentu, no 2004. gada par «Skandinaviska Enskilda Banken» un a/s „SEB Unibanka” prezidentu padomnieku. Bijis LPSR Augstākās padomes deputāts, kas balsoja par Latvijas Republikas neatkarību. No 1998. gada līdz 2002. gadam Andris Bērziņš bija LTRK Prezidija loceklis.

LTRK ir nevalstiska, politiski neitrāla, brīvprātīga visu Latvijas teritoriju aptveroša dažādu nozaru Latvijas uzņēmumu apvienība, kura, balstoties uz tirdzniecības un rūpniecības kameru darbības pasaules praksi, veido uzņēmējdarbībai labvēlīgu vidi, apzinot un aizstāvot Latvijas uzņēmumu saimnieciskās intereses un sniedzot uzņēmējdarbību veicinošus pakalpojumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu