Kampars: par izmaiņām LIAA vadībā netiek domāts

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) darbu var un vajag uzlabot, bet to var darīt ar iekšējām metodēm, intervijā biznesa portālam "Nozare.lv" teica ekonomikas ministrs Artis Kampars (V). Pēc viņa teiktā, par izmaiņām iestādes vadībā netiek domāts.

Ministrs intervijā atzina, ka ir daļēji apmierināts ar LIAA darbu. "Biznesa forumu organizēšana, dažādu vizīšu, sanāksmju organizēšana - katru dienu ir aktivitātes, darbs tiek organizēts pietiekoši labi. Interesanti, ka tieši no uzņēmēju puses ir pozitīvas atsauksmes. Tas, ka atsevišķos virzienos viņa [LIAA vadītāja Andra Ozola] pieeja ir pārāk aktīva, tas reizēm tā mēdz būt, bet tas nekādā veidā nevar atsaukties uz kādām izmaiņām šīs institūcijas vadībā," teica Kampars.

Viņaprāt, ir pat otrādi. "Esam tīri labi sastrādājušies, arī [investoru piesaistes] "Polaris" programmas attīstībā, kas līdz šim bija viens no klupšanas akmeņiem. Redzu, ka parādās reāli piedāvājumi investoriem, nevis gaisa pilis," skaidroja ministrs.

Vaicāts, vai netiek plānota Ekonomikas ministrijas (EM) vadības ierēdņu rotācija, piemēram, valsts sekretāra nomaiņa, ministrs teica, ka viņa rīcībā šādas informācijas un šāda plāna neesot. Arī no koalīcijas partneru puses viņš par šādām vēlmēm neesot dzirdējis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu