Ventspils, Liepāja turpina, Rīga finišē (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Baltijas futbola līgas pirmā turnīra pusfinālā trešdien iekļuva Latvijas čempionvienība "FK Ventspils" un Latvijas kausa ieguvēji "Liepājas metalurgs". Tajā pašā laikā titulētais Rīgas "Skonto" palika aiz Baltijas futbola labākā četrinieka.

"FK Ventspils" atbildes spēlē savā laukumā ar 2:1 pārspēja Viļņas klubu "Vetra", ar šādu rezultātu triumfējot arī divu maču summā. Abu komandu pirmais mačs noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu 0:0.

Spēles trešajā minūtē "Vetra" klubu vadībā izvirzīja Darvids Šerns, bet turpinājumā Vladimirs Koļesņičenko un Sergejs Serņeckis nodrošināja uzvaru ventspilniekiem.

Turnīra pusfinālā "Ventspils" tiksies ar "Kaunas" komandu, kas ceturtdaļfinālā divu spēļu summā ar 10:2 sagrāva Viļņas "Žalgiri".

Otrajā pusfināla pārī sacentīsies "Liepājas metalurgs" un Panevēžas "Ekranas". Liepājnieki šodien izbraukumā ar 1:2 gan zaudēja Igaunijas vienībai Narvas "Trans", tomēr divu spēļu summā bija pārāki ar 5:3.

Atbildes spēlē vārtus liepājnieku labā mača 27. minūtē guva Genādijs Soloņicins.

"Ekranas" tajā pašā laikā divu spēļu summā ar 2:1 pārspēja "Skonto". Ceturtdaļfināla pirmajā spēlē Rīgā ar 2:1 uzvarēja lietuvieši un 0:0 atbildes spēlē savā laukumā viņiem garantēja vietu pusfinālā.

Paredzēts, ka pusfinālspēles notiks 29. augustā un 26. septembrī.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu