Pahars "Southampton" sastāvā nespēlēs vēl vismaz divas nedēļas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas futbola valstsvienības uzbrucējs Marians Pahars Anglijas Premjerlīgas kluba "Southampton" sastāvā nespēlēs vēl vismaz divas nedēļas, turpinot dziedēt cirkšņa traumu.

Tādējādi Paharam būs liegta iespēja 24. septembrī piedalīties UEFA kausa izcīņas spēlē, kurā "Southampton" uzņems Bukarestes "Steaua". Uz Pahara atlabšanu cer arī Latvijas futbola valstsvienības galvenais treneris Aleksandrs Starkovs, jo izlasei 11. oktobrī izbraukumā Zviedrijā jāaizvada izšķirīgā pēdējā spēle 2004. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā. Kopš 2002. gada novembra Paharam trīsreiz operēta potīte, un viņu nomocīja arī citi savainojumi. Lai gan augustā viņš kluba sastāvā piedalījās pāris pārbaudes cīņās, pēc šā paša mēneša vidū gūtās cirkšņa traumas Pahars vēl nav spēlējis. Pahars nav vienīgais futbolists, kam "Southampton" jādziedē savainojumi. Vēl vismaz piecas nedēļas sāpošā mugura būs jāārstē uzbrucējam Agustinam Delgado, un traumēto spēlētāju skaitā ir arī Rorijs Derlaps, Fics Hols un Darens Kentons.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu