Nosaka tiesisko aizsardzību producentu grupai "Beta fakts" (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesa šonedēļ uz diviem gadiem noteikusi ārpustiesas tiesisko aizsardzību "TV3 Latvija" sadarbības partnerim, producentu grupai SIA "Beta fakts".

Kā liecina šodien Maksātnespējas reģistrā veiktais ieraksts, spriedums par "Beta fakta" ārpustiesas tiesiskās aizsardzības procesa īstenošanu un ārpustiesas tiesiskās aizsardzības procesa pasākumu plāna apstiprināšanu tiesā pieņemts 25.maijā un par "Beta fakta" administratoru iecelts Aigars Lūsis.

"Beta fakts" pieteikumu par ārpustiesas tiesiskās aizsardzības procesa pasludināšanu tiesā iesniedza 10.maijā.

Pēc "Firmas.lv" datiem, uzņēmuma "Beta fakts", iepriekš SIA "Producentu grupa "Beta fakts"", 100% īpašnieks kopš šā gada 6.maija ir Jurijs Grave, kuram līdz tam piederēja 76% uzņēmuma kapitāla. 24% īpašnieks līdz 6.maijam bija Ēriks Niedra.

Gan Grave, gan Niedra joprojām ir uzņēmuma valdē.

2008.gadu "Beta fakts" noslēdza ar 28 100 latu peļņu, tās neto apgrozījums bija 1,14 miljoni latu, liecina "Firmas.lv" dati.

2007.gadā "Beta fakta" peļņa bija 7296 lati, bet apgrozījums - 976 659 lati.

Producentu grupa "Beta fakts" Latvijā darbojas kopš 2000.gada augusta. "Beta fakts" ir sadarbības partneris "TV3".

Producentu grupa nodarbojas ar televīzijas raidījumu producēšanu - "TV3 ziņas", "Bez tabu", "Glābējkomanda Cepums", "Super Bingo" un "Latvijas Lepnums".

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu