LMT sāk "iPhone" tirdzniecību (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas mobilo sakaru operators SIA "Latvijas mobilais telefons" (LMT) šodien, 26.septembrī, sāks "iPhone 3G" tālruņa tirdzniecību Latvijā.

Sākot no plkst.10, vairāk nekā 50 tirdzniecības vietās visā Latvijā būs pieejams "Apple iPhone 3G", ko LMT piedāvā sadarbībā ar Skandināvijas telekomunikāciju koncernu "TeliaSonera".

"iPhone 3G" sevī apvieno visas iepriekšējās paaudzes "iPhone" revolucionārās iezīmes, kā arī papildus 3G tīkla divreiz ātrāko funkcionalitāti. "iPhone" ir iebūvēts GPS, iekļauts "Microsoft Exchange ActiveSync" atbalsts un "iPhone 2.0" programmatūra, kas ļauj darboties ar jaunajā "App Store" pieejamām lietojumprogrammām.

"LMT ir gandarīts, ka ir pirmais oficiālais "iPhone 3G" izplatītājs Latvijā, kas piedāvā saviem klientiem jaunākos mobilos pakalpojumus. Vairāk nekā 5000 cilvēku jau apliecinājuši savu interesi par "iPhone", reģistrējoties LMT mājaslapā uz jaunumu saņemšanu par šo tālruni. Esam pārliecināti, ka, piedāvājot "iPhone 3G" klientiem visā Latvijā, turpināsim nostiprināt savas jaunievedumu un mobilā tirgus līdera pozīcijas," sacīja LMT prezidents Juris Binde.

Tālruņus varēs iegādāties "DT Mobile", "Pērkons un Dēli" un "Capital" tirdzniecības vietās Latvijā, slēdzot līgumu ar LMT uz 24 mēnešiem un izvēloties kādu no trīs jaunajiem pieslēguma veidiem atbilstoši savām vajadzībām.

Telefona cena svārstīsies no viena līdz 164 latiem atkarībā no izvēlētā tarifu plāna, kas ietver noteiktu bezmaksas datu pārraides apjomu, bezmaksas sarunu minūšu un SMS skaitu.

Šodien LMT ēkā notiks arī pirmā "iPhone 3G" labdarības izsole. Tajā iegūtā nauda tiks ziedota Latvijas Bērnu dzirdes centram.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu