wwww.admiral.lv

2011. g. 22. decembrī, 13:49

14. Profesionālais Forex seminārs "Mana FOREX tirdzniecības sistēma"

Trešdien, 18.janvārī 18:30 – 20:30 notiks četrpadsmitais seminārs "Mana Forex tirdzniecības sistēma". Profesionālajā seminārā treideris Ritvars, stāstīs par savas tirdzniecības sistēmas uzbūvi, kā arī dalīsies ar zināšanām, kuras pats pielieto tirdzniecībā.

Semināra programma:

Tirdzniecības sistēmas sastāvdaļas un to pielietojums:

Tehniskā analīze
Fibonači ekspansija
Indikatori - Moving Averages, MACD un Stohastiskais Oscilators

Tirdzniecības sistēmas prezentācija.

Tirdzniecības sistēma paredz lēmumu pieņemšanu, balstoties uz vairākiem signāliem vienlaicīgi. Darījumu veikšanai no vienas līdz vairākām dienām. Tiks parādīts, kad un kā tiek pieņemti lēmumi par darījumu atvēršanu un aizvēršanu, kā arī veiksmīgas tirdzniecības pamati.

Lūdzam pievērst uzmanību:
Seminārs notiks Latviešu valodā, un pateicoties http://www.admiral.lv tas būs bez maksas!
Detalizētāka informācija par semināra norises laiku un vietu tiks izziņota individuāli, pēc pieteikuma saņemšanas.
Lai pieteiktos bezmaksas semināram lūdzam nosūtīt savus datus uz e-pastu admiral@admiral.lv
(Vārds, Uzvārds, Tālrunis, E-pasts, Skype).

Spec

2012. g. 2. janvārī, 12:45

RE: 14. Profesionālais Forex seminārs "Mana FOREX tirdzniecības sistēma"

Interesanta lieta jau tie semināri, bet, ir cilvēķi kas to var un kas nevar tirgot, var rādīt visādas sistēmas bet, ja nav iekšā tad nav!
Ja kādam interesē un ir nedaudz liekas naudas, - piedāvāju 30% mēnesī, minimālā summa 10 000 USD!

Papucis

2012. g. 2. janvārī, 13:54

Pēc LV likumiem fizisku personu līdzekļu pārvaldīšanai jāsaņem FKTK licence.
Tur minēti nosacījumi – izglītība ekonomikā, finansēs, jurisprudencē ut, pieredze vismaz 5 gadi, un citi noteikumi.
Fizisku personu līdzekļu pārvaldīšana bez FKTK licences ir nelikumīga uzņēmējdarbība bez licences. Sk likumi.lv

Kā formēsi ? Kā kredītu? Ķīla tev ir, ko reģistrēt zg?
Esi ar mieru pie notāra noslēgt aizņēmuma līgumu, reģistrēt kā ķīlu savu NĪ aizdevēja labā, nostiprināt to ZG un aizdevumu Vekseļu reģistrā kā vekseli?

Vova

2012. g. 2. janvārī, 13:59

to Specs

Paldies, es labāk pie Indija no wallstreet lv foruma. Indijs spēj pelnīt pat 30% dienā!
Tas ir ģēnijs numur 1! Pipa pavēlnieks!

Lamers

2012. g. 2. janvārī, 14:16

Specs

A tev 10 000 $ pašam ir? Davai tā daram, es tev iedodu 10 000$, tu man iedod arī 10 000$(varam viens otra kontā ieskaitīt), tad tu ar maniem 10K treido gadu un pēc gada atdod 13Tk $, bet es tev tikai 10K. Der?

Lamers

2012. g. 2. janvārī, 14:20

Spec

Tu piedāvā 30% mēnesī, tad jau sanāk kad es tev iedodu 10K un tu man pēc gada atdod 36 000?

Q

2012. g. 2. janvārī, 14:30

Reinvestējot katru mēnesi 179.2tk pēc gada, pēc diviem gadiem 4.175milj, pēc trim gadiem 97.2785milj, pēc četriem gadiem 2.664miljrd, pēc pieciem gadiem jau veseli
52.8miljrd $ pēc sešiem gadiem 1230miljrd, pēc septiņiem gadiem 28661miljrd, jeb
28.661miljrd un ASV FRS tev kabatā.
Ģēnijs.

q

2012. g. 2. janvārī, 14:32

28661miljrd =28.661triljoni BAKšU

q

2012. g. 2. janvārī, 14:32

28661miljrd =28.661triljoni BAKšU

Lamers

2012. g. 2. janvārī, 14:49

Q

Moš spec palasīs tavu vienādojumu, un nospriedīs, jau jau tik daudz sanāk, tad nafig man jūs investori vajadzīgi :D :D :D

Spec

2012. g. 2. janvārī, 20:10

To Papucis!

Pēc LV likumiem fizisku personu līdzekļu pārvaldīšanai jāsaņem FKTK licence.
Tur minēti nosacījumi – izglītība ekonomikā, finansēs, jurisprudencē ut, pieredze vismaz 5 gadi, un citi noteikumi.
Fizisku personu līdzekļu pārvaldīšana bez FKTK licences ir nelikumīga uzņēmējdarbība bez licences. Sk likumi.lv

Kā formēsi ? Kā kredītu? Ķīla tev ir, ko reģistrēt zg?
Esi ar mieru pie notāra noslēgt aizņēmuma līgumu, reģistrēt kā ķīlu savu NĪ aizdevēja labā, nostiprināt to ZG un aizdevumu Vekseļu reģistrā kā vekseli?

Ja man būs viss tas par ko raksti, gudrinieks(uzreiz redzams, ka pats esi tālu no treidošanas - neesi Treideris, nopietns noteikti ne), tad procenti ne lielāki kā Latvijas komercbankām, vidēji!
Esmu vienkārši Treideris kurš zina kur ko un kā!

2012. g. 4. janvārī, 00:10

Tavs treids redzams - atnāk 10lohi, katrs atnes 10k.
Savāc 100k. Procentos atdod 30k, paliek 70k.
Nākamā mēnesī atnāk 10lohi, katrs atnes 10k.
Savāc 100k. Procentos atdod 60k, paliek 70+40k=110k.'

Hi hi hi , pat treidot nevajag.

Spec – liecies iekšā tepat forumā par foreksu. Posto iekšā darījumus un mēs redzēsim, ir vai nav. Ar mieru?
Citādi tu vari drukāt, ka esi treideris, citi ka ir romas pāvesti.
Pierādi vecīt ka vispār ko zini, pierādi postojot darījumus večiem, cik kruts esi!]

Pauris

2012. g. 4. janvārī, 00:13

Ja man būs viss tas par ko raksti, gudrinieks(uzreiz redzams, ka pats esi tālu no treidošanas - neesi Treideris, nopietns noteikti ne), tad procenti ne lielāki kā Latvijas komercbankām, vidēji!
Esmu vienkārši Treideris kurš zina kur ko un kā!

Gudrāks par tevi papucis noteikti! Tu prasībām neatbilsti, izglītības nav.
Ķīlas tev nav. Plikdirsis? Bomzis ? Kas dos tādam naudu, trako te nav. Ārstē galvu vecīt, fiksi ārstē galvu!

Papucis

2012. g. 4. janvārī, 07:42

Spec

Kur es saku ka esmu treideris?
Mans darbs vienkāršs, nebūs piķis, esi mans klients.
Esmu apbedīšanas servisa specs, bratva ar mani apmierināta.

WORLDWIDE BAZNĪCA AIZDEVUMS

2012. g. 6. februārī, 12:56

Laba diena,

Es esmu red Bens Harijs likumīgs Aizdevējs Mēs esam no Baznīcas AIZDEVUMU finansiāla palīdzība Mēs piedāvājam visu veidu aizdevumu jebkurā pasaules daļā. Aizdevums klientiem ir likumīga, piedāvā ātru un pieejamu procentu likmes tikai 3%. Mūsu paketes ietvert: * Auto Loan * Home Loan * Hipotekārais kredīts * Uzņēmumi Loan * starptautiskais aizdevums * Personāls aizdevumu un daudz vairāk. Lūdzu, ja jūs interesē mūsu finanšu piedāvājumu, jūs esat laipni, Nevilcinieties sazināties ar mums

Vārds: Mācītājs Ben Harijs

E-pasts: financialhelp@cash4u.com

Pateikt: +447031999214

TVNET    Orb.lv    Draugiem.lv    Twitter    Facebook

Lai izceltu tekstu, varat lietot šādus tagus [b], [i] un [u].
[b]teksts treknrakstā[/b]
[i]teksts kursīvā jeb slīprakstā[/i]
[u]pasvītrots teksts[/u]
Teksts, kas sāksies ar 'http://', automātiski tiks pārveidots par saiti.

Valūtas kurss & kalkulators

Lielbritānijas sterliņu mārciņa

Lielbritānijas sterliņu mārciņa

Krievijas rublis

Krievijas rublis

ASV dolārs

ASV dolārs
GBP0.8830.001000
RUB0.0180.000000
USD0.5530.005000

Jautā ekspertam!

Jautā ekspertam!

Tēma: Mākoņrisinājumi

Kompānijas visā pasaulē arvien biežāk izvēlas uzticēties mākoņpakalpojumiem, kas sniedz iespēju lietot modernākās programmatūras, nomājot tās, nevis pērkot. Mākoņpakalpojumu izmantošana neprasa lielas investīcijas un atbrīvo finanšu līdzekļus, ļaujot tos investēt uzņēmuma pamatbiznesā, nevis IT infrastruktūras uzturēšanā, kas īpaši svarīgi ir maziem un vidējiem uzņēmumiem.
Lattelecom Biznesa daļas direktors Gusts Muzikants

Diskusijas

Horoskopi